Praktijk voor fysiotherapie en kaakfysiotherapie

37 jaar een begrip in Gorinchem en Omstreken

Praktijk fysiotherapie en orofaciale fysiotherapie

C2334E15 086C 40E0 8B9B BE7533045CB7Hans van Mourik is in de praktijk werkzaam als orofaciaal fysiotherapeut (algemeen en kaakfysiotherapeut).
Voor fysiotherapie komt u in aanmerking op verwijzing van een (huis)arts. Tevens is fysiotherapie direct toegankelijk. In samenwerking met u en met de verwijzer zal een behandelplan worden opgesteld. De melding wordt op prijs gesteld, indien men tussentijds naar de (huis)arts gaat, zodat een verslagje meegenomen kan worden.
Trots zijn we nog steeds met de realisering in 1997 met onze praktijk aan de Poterne 2, 4207ER Gorinchem en de komst van de ruime oefenzaal. In de oefenzaal kunnen mensen direct na een fysiotherapiebehandeling het geleerde oefenen. Deze service is kosteloos. Daarnaast biedt deze ruimte de mogelijkheid aan mensen, die niet op een sportschool terecht kunnen of willen, in eigen tempo met (sport)apparatuur te werken. Dit kan in een aantal vormen.  Naar de fysiotherapie praktijk [klik hier] Bij een klacht wil je het liefst direct de oplossing. Voor contact met Hans van Mourik [klik hier]