Bij het zoeken naar professionele hulp bij gewrichtsproblemen kunt u bij de Hazewind rekenen op steun en deskundigheid.

Wat is een push brace concept

Sinds 1991 voert de Hazewind de push-producten in haar assortiment. Push is een goede brace die maximale beweeglijkheid garandeert.
De producent van Push kent de wensen van voorschrijvers, vakhandel en gebruikers. Zoekt voortdurend naar de beste oplossing om de belastbaarheid van het menselijk bewegingsapparaat te verhogen. Test nieuwe braces uitvoerig en langdurig onder begeleiding van medici en wetenschappers. En onderzoekt materiaal en vorm en kijkt ook nadrukkelijk naar het ontwerp.

Het resultaat is een vernieuwde lijn Push braces. De betrouwbare en vertrouwde  witte lijn - light - medium - heavy is verdwenen. Daarvoor is een verbeterd concept in de plaats gekomen. Een onderscheidend concept gebaseerd op optimale steun, druk en verkleving. Verbeterde oplossingen in dienst van de gebruiker. Braces die zich eenvoudiger laten aanleggen en nog meer draagcomfort bieden door gebruik van nieuwe hoogwaardige materialen. Ook nieuw is de vergrote toepasbaarheid van Push.
En visie, drie dimensies.
Onderverdeeld in een verbreed, uiterst attractief verpakt assortiment in de profielen care, med en ortho:
 

     

FUNCTIEBEHOUD

Push care is er voor hen die door een lichte blessure of aandoening worden beperkt in hun dagelijkse bewegingsvrijheid. Ieder product bezit een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. Push care garandeert pijnverlichting en stabiliteitsgevoel door instelbare druk, maximale zekerheid en een zorgeloos gebruik.

 

FUNCTIEHERSTEL

Push med biedt oplossingen bij de behandeling en voorkoming van letsels aan het bewegingsapparaat. Push med verlicht eventuele pijn waardoor de fysieke belastbaarheid  van het gewricht toeneemt. Mechanische steun, instelbare druk en een goede pasvorm staan aan de basis hiervan

 

FUNCTIEVERBETERING

Push ortho wordt ingezet bij aandoeningen of functie- vermindering van het bewegingsapparaat. Push ortho kan een grote rol spelen ten behoeve van repositie en stabilisatie, waardoor functieverlies wordt gecompenseerd.

 

U geeft uw probleem aan en de Hazewind zoekt naar een oplossing

 

braces

 
 
Maak uw keuze
POLS
ENKEL
KNIE
RUG
NEK
ELLEBOOG / SCHOUDER