Praktijk voor fysiotherapie en pedagogiek

Ruim 30 jaar een begrip in Gorinchem en Omstreken

nieuws

Hoe staat het met uw Kwaliteit Van Leven?

Mijn kwaliteit van leven (Mijnkwaliteitvanleven.nl) is een landelijk initiatief dat laat zien waar goede zorg om draait. Juist nu er veel in de zorg verandert. 

Hoe ervaart u uw gezondheid  en hoe waardeert u de zorg en leefomgeving.

Gorinchem scoort algemeen op Mijnkwaliteitvanleven.nl een 5,9 en is niet hoog. Dat zou beter kunnen vinden wij. 

Onze praktijk voor Fysiotherapie en Pedagogiek hecht veel waarde aan de beste zorg voor jong en oud. Tevreden met je leven zijn zoals het is en vertrouwen hebben in de toekomst is van groot belang. De professionele hulp die u in onze praktijk krijgt willen wij van hoog niveau hebben die aansluit op uw behoefte van zorg. 

Samen willen wij met u de zorg verbeteren. Onze praktijk wil een ambassadeur in de zorg zijn, zodat deze voor iedereen betaalbaar en goed blijft. Deel uw informatie. Uw verhaal telt! Wat gaat goed? Wat kan beter? Doe mee aan het landelijke onderzoek

En heeft u zorg nodig van de fysiotherapeut of pedagoge? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Hopelijk tot snel in onze praktijk. Praktijk voor fysiotherapie en pedagogiek - ruim 25 jaar een begrip in Gorinchem en Omstreken.  

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland in samenwerking met Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland, PCOB en NOOM.