Praktijk voor fysiotherapie en pedagogiek

Ruim 25 jaar een begrip in Gorinchem en Omstreken

nieuws

Hoe gaat de behandelingen in onze praktijk en de betaling daarvan in 2019 voor 3 verzekeraars.

Deze berichtgeving is speciaal bedoeld voor: patiënten van Achmea (o.a. zilverenkruisgroep / Friesland), VGZ (o.a. IZZ, de Goudse ) en CZ (o.a. OHRA, Delta lloyd)

Geachte heer/mevrouw,
Bent u verzekerd bij een van bovenstaande zorgverzekeraars, dan ontvangt u van ons vanaf 2019 een nota, die u bij ons per pin kan betalen en dan bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. Sommige verzekeraars geven 100% terug, andere maar 75%. Met andere verzekeraars zijn we wel contracten aangegaan.

Wellicht kunt u overstappen naar een andere zorgverzekering.

Door de opstelling van de genoemde zorgverzekeraars blijft te weinig tijd over voor goede behandeling en studie en bijscholing. Tevens moeten we patiënten een tevreden- heidsvragenlijst sturen die is opgesteld door een vooraf bepaald bureau. Ook worden we verplicht ons te houden aan een bepaalde hoeveelheid behandelingen per aandoening. Dit ondanks het feit dat u bijvoorbeeld een ruime aanvullende verzekering (18) heeft, mogen wij er dan bijvoorbeeld maar 8 uitvoeren.

Als individuele zorgverlener heb ik geen zeggenschap over mijn eigen contract en mag alleen tekenen bij het kruisje. Na 31 jaar dit gedaan te hebben, heb ik dat voor een aantal zorgver- zekeraars nu niet gedaan.

U kunt altijd vertrouwen op de beste behandeling in onze praktijk. Gespecialiseerd in kaakfysiotherapie.

Lees daarom aandachtig deze nieuwsbrief over de mogelijkheid van overstappen naar een zorgver- zekeraar met meer aandacht voor uw zorg. U heeft dus nog keus. Wij zorgen al 31 jaar voor u, ook weer in 2019. Het helpt als u zelf actief meedenkt.

Praktijk voor fysiotherapie Hans van Mourik