Praktijk voor fysiotherapie en pedagogiek

Ruim 30 jaar een begrip in Gorinchem en Omstreken

nieuws

Fysiotherapie optimaal verzekeren in 2019: hier moet je op letten

Feestdagen met een klein randje voor onze praktijk!

Na 31 jaar fysiotherapie mét contracten heb ik besloten om met VGZ, Achmea, CZ geen contract meer aan te gaan. De reden dat ik het contract van deze zorgverzekeraars niet heb getekend heeft meerdere oorzaken, waarvan de belangrijkste: de enorme regeldruk, waardoor ik niet meer aan de belangrijkste taak toe kom, dat is uw behandeling. Daarnaast zitten de zorgverzekeraars met regelmaat op mijn stoel in mijn praktijkruimte. Mijns inziens een ongezonde zaak, omdat u als behandelde het voor het zeggen moet hebben. 

Lees de gehele nieuwsbrief in PDF 


Hoe gaat de behandelingen in onze praktijk en de betaling daarvan in 2019 voor 3 verzekeraars. 

 

Aan de patiënten van Achmea (o.a. zilverenkruisgroep / Friesland), VGZ (o.a. IZZ, de Goudse ), en CZ (o.a. OHRA, Delta lloyd) 

U kunt altijd vertrouwen op de beste behandeling in onze praktijk. 

Bent u verzekerd bij een van bovenstaande zorgverzekeraars, dan ontvangt u van ons vanaf 2019 een nota, die u bij ons per pin kan betalen en dan bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. Sommige verzekeraars geven 100% terug, andere maar 75%, 65% of niets. Met andere verzekeraars zijn we wel contracten aangegaan. Wellicht kunt u overstappen naar een andere zorgverzekering. 

Lees de gehele nieuwsbrief in PDF 

Fysiotherapie optimaal verzekeren in 2019: hier moet je op letten

Mensen wisselen vaak gemakkelijk van energieleverancier. Maar doen ze dat ook van zorgverzekeraar? Dat doen ze wat minder. Ervaringen van een 67 jarige patiënt “Het was heel eenvoudig, ik heb gewoon even gebeld”. 

 

In december en januari kun je weer veranderen van zorgverzekeraar. Gedoe? Welnee. Je kiest een andere verzekeraar en die regelt de overstap. Lastiger is de afweging of overstappen voor u een goed idee is. Vergelijken van al die polissen, voorwaarden en vergoedingen kan ingewikkeld zijn. Toch is het de moeite waard, zeker als het gaat om de dekking voor fysiotherapie. Daarin zijn nogal wat verschillen én er zitten een paar addertjes onder het gras.

Kijk op de site van het genootschap voor meer informatie. 

Aanbevolen zorgpolissen voor 2019

 

Zelf ben ik ook na jaren dezelfde verzekering gehad te hebben overgestapt. Wil je weten welke zorgverzekeraar dat is  neem contact op.  

 

 

Wij wensen u prettige kerstdagen en gelukkig nieuwjaar! 

Heeft u vragen   neem contact op.