Praktijk voor fysiotherapie en kaakfysiotherapie

35 jaar een begrip in Gorinchem en Omstreken

nieuws

Update professioneel fysiotherapeutisch handelen corona

Ondersteuning bij vragen en klachten over het bewegen gaan onverminderd door.

De afgelopen weken werden fysiotherapeuten gevraagd om actief en beschikbaar te blijven om huisarts en ziekenhuis niet over te belasten met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. De meest actuele signalen zijn dat afwezigheid van symptomen niet betekent dat een patiënt niet besmettelijk is. Daarop volgend is het stappenplan direct aangepast.

In dit advies wordt de mogelijkheid open gehouden om behandelingen die niet uitgesteld kunnen worden, in overleg met de huisarts of medicus, voort te zetten, onder de voorwaarde dat de juiste beschermingsmiddelen daartoe aanwezig zijn. De distributie daarvan verloopt via andere kanalen, waarbij de distributie naar de huisartsen en ziekenhuizen voorrang hebben. Vooralsnog hebben wij die nu niet.  

 

Hans van Mourik, fysiotherapeut

De Praktijk is momenteel gesloten voor direct contact met onze patiënten

'professioneel handelen corona' / beantwoorden van uw vragen gaat door!

 

Wij hebben daarom vanaf 24 maart gemeend onder deze omstandigheden op dit moment niet kunnen voldoen aan deze eisen. De hoge standaard van hygiëne en veiligheid, die wij de afgelopen 3 weken al hebben gehanteerd, kunnen wij niet nog verder opvoeren. Helaas kunnen wij u geen fysieke (1 op 1) behandeling geven. 

Wat kunnen wij wel.

We gaan u wel bij vragen en klachten over het bewegen telefonisch en via ClickDoc - Videoconsult  ondersteunen. Adviezen en tips bij klachten en pijn. Kijk op onze website www.hazewind.nl en blijf op de hoogte wanneer wij de therapie weer kunnen hervatten. Of bel 0183-633078

Vriendelijke groet,

Hans van Mourik,
(Orofaciaal) fysiotherapeut