Praktijk voor fysiotherapie en kaakfysiotherapie

37 jaar een begrip in Gorinchem en Omstreken

nieuws

Kapje op of kapje af.

Beste bezoeker van onze praktijk, voordeur

Vanaf het moment dat wij in april weer mochten beginnen met onze praktijk heb ik meteen met de grootste zorg alle beschermende middelen gehanteerd. 
Daar waar nodig handschoenen, 4 tot 5 x handen wassen per patiënt en chirurgisch masker enz.
De consumenten maskers zoals door de overheid per 1 december verplicht zijn, dragen niet bij

aan de bescherming tegen een mogelijk virus. Het is ook gevaarlijk te kunnen vertrouwen op iets wat niet werkt. De meeste mensen gebruiken het masker verkeerd, plaatsen het verkeerd (veelal ondersteboven of achterste voren), dragen het buiten in weer en wind, bergen het verkeerd op en doen er dingen mee die mij niet het vertrouwen geven. Afstand houden is dan beter binnen en buiten is het hebben van een masker minder relevant. Daarnaast is het onverantwoord om blijvend maskers te gebruiken. Zowel in sociale sfeer als voor gezonde luchtwegen. Doe vooral wat u zelf prettig vindt en op rijm is dat voor iedere bezoeker duidelijk gemaakt.  

Zeker gaan wij ervan uit dat we werken met een gezondheids-policy (Wij voelen ons goed en gezond om patiënten te ontmoeten en wij verlangen van patiënten ook het zelfde: geen koorts, geen keelpijn, hoest- en of longproblemen.) Bij verkoudheid is dit ook een goed besluit om af te zeggen. We kunnen later inderdaad de afspraak maken.  

 

Schermafbeelding 2020 11 30 om 22.19.31