Praktijk voor fysiotherapie en kaakfysiotherapie

35 jaar een begrip in Gorinchem en Omstreken

nieuws

Onduidelijkheid over praktijk met nieuwe coronavariant

GGD Zuid-Holland Zuid slingert wat onvoorzichtig het bericht de media in dat een fysio-praktijk uit Gorinchem betrokken is bij de eerste uitbraak van de Zuid-Afrikaanse Corona variant. Onze collega fysiotherapeuten van de fysiotherapie praktijken in Gorinchem keken zeer verbaasd om zich heen welke praktijk dat was. Voor zover nu blijkt gaat het NIET om een fysiotherapiepraktijk. 

De eerste uitbraak van de Zuid-Afrikaanse coronavariant in Nederland is een feit. Onder personeel en patiënten van een fysiopraktijk in Gorinchem zijn achttien personen positief getest op het virus. Tot op heden is bij drie van de geteste personen de Zuid-Afrikaanse variant gevonden. Bericht ADrivierenland

De telefoon, mail en app stond niet stil. Ik bedank collega's uit het hele land, patiënten en vrienden, die belangstellend naar mij hebben hebben geïnformeerd. Het betreft niet onze praktijk (ik heb als solist ook geen grote groep medewerkers) en zoals het er nu uit ziet betreft het ook geen fysiotherapie praktijk. We wensen de praktijk die het wel betreft (en geen fysiotherapeut op de medewerkerslijst staat of volgens onze beroepsgroep een fysiotherapeut werkt) veel sterkte in deze tijd. Hopelijk komt GGD Zuid-Holland Zuid spoedig met opheldering en een correctie op het uitgebrachte bericht. Ik betreur juist in deze tijd de enorme verwarring die ontstaan is. Behandelingen in onze praktijk gaan met de hoogste zorg door. Wij hanteren nog steeds de gezondheidspolicy en bijzonderheden melden we op onze site. 

Update 27-1 12:15u : Het gaat niet om een praktijk voor fysiotherapie, maar om Gezondheidscentrum Atlas aan de Marinus Spronklaan. Een medewerkster bevestigt dat nieuws.