Praktijk voor fysiotherapie en kaakfysiotherapie

37 jaar een begrip in Gorinchem en Omstreken

register / bigwet en contracten

Informatie over de bigwet, het register en contracten van Hans van Mourik, Fysiotherapeut

Stel u wilt bij onze praktijk onder behandeling komen. U gaat naar de site van uw zorgverzekeraar en zoekt daar op postcode 4200 naar fysiotherapeuten in uw omgeving. Wij stonden er niet bij. Dit overkwam de familie van V te D. Mevrouw belde mij verontrust op, "dan kan mijn man niet bij u onder behandeling komen, want u staat niet op de site van onze zorgverzekeraar. Hoe zit dit?

In Nederland zijn heel veel zorgverzekeraars tot 2006 particulier en ziekenfonds. Deze zorgverzekeraars willen het liefst contracten afsluiten met hun zorgverleners. Naast alle reguliere zorgverzekeraars waar wij regelmatig mee werken hebben we uiteindelijk contracten afgesloten. Wij hebben in principe een contract met alle zorgverzekeraars, van 3 verzekeraars hebben we het contract geweigerd omdat ze op termijn nadelig zijn voor de patiënt. We zijn met deze contracten niet gelukkig, maar in de praktijk is iedereen welkom. 

U kunt bij ons behandeld worden.

Het feit dat we niet in het zoekprogramma zitten van de site van een zorgverzekeraar wil niet zeggen dat wij u niet kunnen behandelen. Zorgverzekeraars zouden er goed aan doen direct door te verwijzen naar het bigwet-register of andere registers, zoals het KNGF register. Zoeksystemen op internet zijn mooi. Het kan echter ook misleidend zijn. Één van de zorgverzekeraars heeft er gebruik van gemaakt om niet gecontracteerden op haar site te plaatsen om anderen fysiotherapeuten te bewegen om alsnog maar contracten af te sluiten.

Zorgverzekeraars weten ook niet door wie u het beste behandeld zou kunnen worden. In onze praktijk proberen wij onze uiterste best te doen om gezamenlijk met Gorinchemse collega's de beste zorg in de regio te verstrekken. We gebruiken daarbij de sociale kaart. Wij weten onderling van onze collega's wie het beste is in het behandelen van aandoeningen.

Vraag altijd na bij ons


BIG-register 

BIG-register zoekresultaat

Onderstaande beroepsbeoefenaar is ingeschreven in het BIG-register. 

verlengd en geldig tot en met 23 december 2023

Naam: H.J. van Mourik
BIG-inschrijfnummer: 39034525504
Beroepsgroep: fysiotherapeuten
  Bekijk mijn status in het BIG-register 
Beperking: geen
AGB 04000760   praktijk 04000371


KVK gegevens

Kamer van Koophandel gegevens:
Hoofdvestiging KvK 23067430
Vestigingsnr.  000008743118
Poterne 2  4207 ER  Gorinchem
Telefoon 0183-633078


 


Regels die volgens de wet gelden.